mandag 23. august 2010

Dovne dager...

I dag var det et klissvått dovendyr i trærne rett utenfor verandaen vår. (Klikk her for dovendyr i HD!) Man trenger ikke dra langt for å se på dyrelivet. Det var et kraftig regnskyll som gjorde dyret vått, det har regnet mye disse dagene og det er flom i deler av Costa Rica. Vi er i ferd med å bli noen dovendyr selv her i Cahuita. Karibisk tempo på alt utenom hastigheten man blir solbrent med. I dag var vi på den svarte stranda, drar til den hvite i morgen, tungt innsmurt i solkrem... Nå skal vi ut for å ut nytte (både nytte og nyte) happy hour!

6 kommentarer:

 1. Så gøy å følge deres ferd gjennom det store utland! Herlig å drømme seg bort til varmere strøk nå som høsten har gjort sitt inntog i Bartebyen. I morges var det betydelig skarpere luft enn på lenge... Var forøvrig på sykkeltur igår, og da følte jeg meg akkurat som et klissvått dovendyr, så det er fullt mulig å trekke paralleller til tross for vår geografiske distanse :-)
  Kos dere på den hvite stranden - og husk: Det er ikke tøft å være solbrent ;-)

  SvarSlett
 2. Regner med svart og hvit henviser til geologisk og ikke human segregasjon?

  SvarSlett
 3. En teknisk kommentar: filen virker være veldig stor - fikk ikke åpna i iPhone, og den laster veldig seint selv med 50mb bredbånd. Har du mulighet til å komprimere videofiler?

  SvarSlett
 4. Passer det ikke egentlig ganske bra at en film av dovendyr laster sakte?

  SvarSlett
 5. Filmen er 15 sek i HD, kanskje for mye. Skal finne meg et komprimeringsprogram, takk for tilbakemelding! Her jeg sitter nå er nettet på karibisk tempo, så jeg reagerte ikke så mye på at det gikk tregt... - Stig -

  SvarSlett